lån RKI kredit bil billån  
 

Lånemulighed.dk - lån til RKI registrerede

 
   
 

Bliv slettet fra RKI

Er du registreret i RKI? Den eneste måde, hvorpå du kan blive slettet fra RKI, er ved at betale din gæld. Så bliver registreringen i RKI fjernet og du kan igen låne penge i de fleste banker. Man er RKI registreret i max 5 år, men det forsvinder din gæld ikke af.
Lån uden sikkerhed
De fleste vil gerne låne penge selvom man står i RKI. Man firmaer tilbyder efterhånden lån trods RKI men man skal passe på Fusk og Kredit ApS, for der er brodne kar i låne- og penge-branchen.
Rabataftale med RKI
Forbrugerrådet om RKI
RKI lån
Lån penge tilbud er svære uden at kunne stille sikkerhed. Vil man låne uden sikkerhed kan det blive meget svært og især hvis du har meget gæld i forvejen. Et godt forslag er at kontakte RKI Kredit Information A/S, som vil kunne fortælle dig hvem der har indberettet dig.
Valid XHTML 1.0 Transitional

Låne penge selvom man står i RKI

Det betyder ikke nødvendigvis, at man bliver bundet på hænder og fødder fordi man havner i RKI. Du kan lån penge alligevel og det handler blot om at se sig for. Du kan risikere at skulle betale en lidt højere rente, for ingen slår kredit-foreningens renter, hvor man skal være RKI-fri.
Et par gode links:
RKI under overvågning
Lovligt indberettet til RKI?<
Experian - RKI

Billige lån trods RKI?

RKI registret er der du bliver noteret, hvis en eller andet virksomhed har meldt dig. Det er en del Experian og de har nogle databaser til rådighed bl.a. RKI skyldnerregistret og KOB erhvervsdatabasen. Virksomheder betaler dem for at kunne trække oplysninger om dig for at se, om du er en dårlig betaler
Flere gode links:
RKI Abonnement
RKI Ribers lån
Kontakt og kommentarer
Skriv gerne til post@lånemulighed.dk